Kookchallenge 2 mei criteria

Beoordeling van de inzendingen van de kookchallenge Mei 2020

10x dingen die ik geleerd heb van Masterchef Australia - OhMyFoodness

De beoordelingscommissie bestaat uit:

  • Wilma de Haas
  • Pim Smit
  • Mario Stoel
  • Frans Rijke
  • Dick Spruit
  • Alex van den Doel
  • Henri van Dun

Alle inzendingen die uiterlijk op 5 mei 2020 om 23.00 uur zijn ontvangen, worden beoordeeld door de beoordelingscommissie. U dient uw inzending te sturen aan: menucie@lesamisdecuisine.nl

Er zijn twee prijzen te winnen. Een prijs wordt toegekend aan:

  • Het gerecht met de beste opmaak in combinatie met recept (foto en recept op hoofdlijnen insturen)
  • Meest verrassende en originele recept en smaakcombinatie (recept insturen)

In beide gevallen is de prijs een fles Barolo wijn.

De winnende recepten worden ook opgenomen in het menu van mei 2021.  

Bij de beoordeling letten de leden van de beoordelingscommissie met name op:

  • Kleur,
  • Opmaak,
  • Creativiteit,
  • Orginaliteit
  • Combinatie van ingrediënten,
  • Uitwerking van de textuur van de saus.

Wellicht ten overvloede: over de uitkomst wordt niet gecorrespondeerd. Verder zijn de leden van de beoordelingscommissie uitgesloten van deelname.

Succes! De menucommissie

NB bron van mindmap: boek Smaakvrienden van Angelique Schmeinck