Nieuws en verslagen

Halfjaarlijkse schoonmaak op zaterdag 14 juli 2018

André van der Valk
14 juli 2018
Verenigingsactiviteit

Voor de halfjaarlijkse schoonmaak op zaterdag 14 juli ’18 waren we met 8 personen: Harrie Elzinga, Gerdjan Hoekendijk, Riek Slingerland, Pieter van den Kerkhoff, Jan Bijl, Henri van Dun, Hans Heijnen, en ondergetekende.

Yvonne Paternotte moest zich helaas ziek melden. De schoonmaak is bepaald geen overbodige luxe want het wordt toch wel vuil na een half jaar intensief gebruik van onze mooie kooklocatie. We hebben deze keer de keuken en de bar in het restaurant onderhanden genomen.
We zijn gestart rond 9 uur met een kopje koffie om even wat bij te praten en kennis te maken met elkaar. De klus ging voorspoedig , zodoende waren we voor 12 uur klaar. Voor de lunch bleef helaas niet iedereen. Het is altijd wel een gezellige afsluiting van deze gezamenlijke klus. Het resultaat mag er dan deze keer ook weer wezen.

Een heel gezellig gebeuren waarbij je mede kook vrienden / vriendinnen spreekt die je anders niet zou ontmoeten. Kortom reden om ook eens deel te nemen aan de halfjaarlijkse schoonmaak.

De inkoopcommissie heeft afgelopen week alle ingrediënten en voorraad kasten leeggehaald en gesopt. Alle ingrediënten werden geïnspecteerd of de houdbaarheid nog goed is en weer gesorteerd teruggeplaatst. Ook Koelkasten en de vriezer werden niet vergeten.

Ik wil allen bedanken voor de inzet en de fijne samenwerking,
André van der Valk Huismeester.