Nieuws en verslagen

Benefiet diner voor Voedselbank

Tom van der Geest
06 april 2019
Verenigingsactiviteit

Afgelopen zaterdag 6 april hebben de Rotaryclubs Kijkduin en ’s-Gravenhage Residentie, in samenwerking met kookvereniging Les Amis de Cuisine, een kookworkshop / diner georganiseerd ten bate van de voedselbank Haaglanden. 

Met 16 “kokers” en 32 diner gasten was het gezellig druk. Het menu was was mede samengesteld op basis van het assortiment van de voedselbank. De inspanningen in de keuken resulteerden in smakelijke gerechten en de pub quiz tussen de gangen door zorgde voor de nodige afwisseling. Een groot deel van de ingrediënten waren gesponsord door diverse leveranciers. 

De opbrengst van de avond is rond de 1700 euro. Dit bedrag heeft Voedselbank Haaglanden nog ongeveer nodig om haar nieuwe verswinkel op de Zoutkeetsingel te kunnen starten. Met deze verswinkel kan enerzijds een meer passend aanbod aan de clienten van de voedselbank worden geboden, anderzijds kunnen meer versproducten worden aangeboden en wordt de verspilling weer een stukje teruggedrongen. 

We kijken terug op een zeer geslaagde avond.