Nieuws en verslagen

Uitslag Kookchallenge en besluitvorming heropening

10 mei 2020

In de nieuwsbrief geen thuismenu van de menucie, maar in plaats daarvan de receptuur van de winnaars en runners up van de kookchallenge. Met trots kijken wij terug op de kwaliteit van de 40! inzendingen en het enthousiasme van alle leden over zowel de drive-through als de kookchallenge. Dank allen voor dit enthousiasme en het meedoen. Verderop een verslag van de menucie hierover. Hierbij een link naar het filmpje van Koppert Cress over ons event: Koppert Cress - Les Amis

Hierbij ook een link naar het foto-album Foto's kookchallenge

In deze nieuwsbrief ook een kort verslag van onze vergadering over mogelijkheden tot heropening en een korte terugblik op onze actie met restaurant Nayolie.

Met veel plezier kijken wij terug op afgelopen maand. We hebben veel nieuwe ideeën over nieuwe challenges, Livestream Masterclasses en het verlengen van de kookchallenge naar acties met restaurants (Facebook) en een publieksprijs.

Laat het ons vooral weten als jullie ideeën hebben! Feedback mag uiteraard ook, we horen graag hoe we het beter kunnen doen.

Met culinaire groet,

Het bestuur