Open Dag 2021

Op 13 november staan onze deuren van 13:00-17:30 uur open. Kom kijken, proeven en heerlijke gerechten meekoken en schrijf je in via deze link!  

Neem een kijkje in onze keuken en ervaar de gezelligheid en uitdaging waar wij op kookgebied mee aan de slag gaan. Er is altijd iets nieuws te leren en we maken gebruik van verrassende ingrediënten. 

Wat kun je verwachten op de open dag: 

Bij binnenkomst komen je de geuren van vers bereide gerechten tegemoet. Gedurende de hele dag zijn onze leden in de keuken aan de slag met het bereiden van kleine voor- en hoofdgerechten en patisserie. A

Op het menu van de open dag staan bijvoorbeeld: 

  • Vichyssoise met waterkers en garnaaltjes
  • Vegetarisch gerecht: geitenkaas, gegrilde groenten en mediterrane saus
  • Ravioli met vis
  • Bavette Tonnato met bereidingen van wortel
  • Patisserie zoals soesjes en madeleines

Zodra de gerechten zijn bereid, worden de gerechten rondgedeeld zodat iedereen kan proeven. 
Ook onze wijncommissie is aanwezig om je een aantal mooie wijnen te laten proeven waardoor u kunt ervaren hoe zij het maandelijks menu met mooie wijnen combineert. 

We zien je graag op 13 november a.s.