Maandelijks koken

De Haagse kookclub Les Amis de Cuisine is een vereniging van, voor en door kookliefhebbers sinds 1975.

Op een vaste avond of middag in de maand koken onze groepen een bij het seizoen passend menu. Om hier vervolgens samen van te genieten en over na te praten. Alle ingrediënten staan klaar, je kan - onder leiding van de chef van jouw kookgroep - meteen aan de slag met de recepten van die maand. In het menu’s zitten altijd meer en minder ingewikkelde gerechten, zo blijft er voor elk niveau (hobby-)kok iets te ontdekken. In een gezellige en ontspannen omgeving leer je samen en van elkaar verschillende technieken en bereidingen.

Menu’s, bijpassende wijnen en ingrediënten

Onze Menucommissie stelt de menu’s samen en zorgt voor de receptuur. Onze Wijncommissie selecteert de bijpassende wijnen. De maandmenu's staan hier. Alle ingrediënten zijn ingekocht door onze Inkoopcommissie en staan al voor je klaar!

Kooklocatie

Op onze locatie Kerketuinen koken we in een professionele keuken met moderne apparatuur. De keuken is van alle gemakken voorzien. Neem een kijkje in onze keuken.

Wil je kennis maken met Les Amis de Cuisine?

Wil je meer weten over Les Amis de Cuisine of een keer vrijblijvend meekoken? Lees dan verder op de pagina Lidmaatschap.