Masterclass Van varken tot worst

Ticket

GEANNULEERD WEGENS ONVOLDOENDE AANMELDINGEN
 

De workshop ‘van varken tot worst’ is een populaire workshop bij Slagerij Aad van Eijk in Voorschoten. De avond begint met een stukje theorie over het Duroc varken. Daarna gaat de slager aan de slag. Hij verdeelt het halve varken. Dan wordt het tijd om de mouwen op te stropen, jij gaat zelf aan de slag! Worst maken, maar dan blijft de hamvraag wie maakt de lekkerste worst? Tijdens de ‘Worst-competition’ gaan we blind elkaars worstjes proeven, ben jij de winnaar? De rest van de worstjes neem je mee naar huis, zodat het thuisfront ook kan genieten van jouw worst-creatie. Doe je mee?

Voor onze leden kunnen we deze workshop aanbieden voor de aantrekkelijke prijs van 50 euro p.p. Het spreekt vanzelf dat je voor deze prijs ook je eigen zelfgemaakte worst mee naar huis krijgt.

Aanmelden kan tot 14 maart, maar let op; vol is vol!

Datum: 28 maart 2023 inloop vanaf 17:00.
Kosten: 50 euro (incl. btw) 
Kooklocatie: Slagerij Aad van Eijk, Van Beethovenlaan 13 te Voorschoten

Let op!
Zorg dat je gegeten hebt voor aanvang van de workshop en neem je eigen kokskleding of keukenschort mee.