December
Tip: Je kunt zoeken op woorden in alle menu's door op het vergrootglas te drukken dat rechtsboven in het scherm staat of door op deze link te klikken.
Jaar | Menu | Documenten |
2024 | Groen: Komkommer-“Sushi” Oranje: Zalm Met wortels, zoete aardappel en mango Groen: Erwtenrisotto* Oranje: Pompoen, wortel, parelhoen* Rood: Biet, eend, rodewijnjus Oranje: Mandarijn, amandel, tandoori |
6-gangen 4-gangen wijnen blog |
2023 | Steak tartare met schorseneermousse Quenelle de brochet met gefrituurde rivierkreeft en waterkerssap Fazant met koolrabi, limoengel en frisee Heldere kastanjebouillon met bundelzwammen en bladerdeeg krokantjes. Hert & Hert met rode wijnsaus Matcha-ijs met aalbes-bramengelei en Lapsang Souchong schuim. |
6-gangen 4-gangen wijnen blog |
2022 | Zalm – Basilicum - Avocado Tonijn – Wakame – Sesam Zeebaars – Wortel – Citrus Kwartel – Biet - Pastinaak Sukade – Aardpeer - King boleet Chocolade – Amarena kersen |
6-gangen 4-gangen |
2021 | Zalm - basilicum - avocado Tonijn - wakame - sesam Zeebaars - wortel - citrus Kwartel - biet - pastinaak Sukade - aardpeer - king boleet Chocolade - amarena kersen |
6 gangen |
2020 | Geen maandmenu | |
2019 | Pester | Komkommer | Curry | Ginger Beer | Dashi Gerookte Aubergine | gekonfijte tomaat | Ansjovis | Tom Kai (Bottura) Tarbot | Kalf | Selderij | Sereh kaneel jus Gado gado | Zwezerik Hertenrugfilet | Pastinaak | Rode Biet | Lapsang Chouchong Thee | Chocolade Dame blanche Noël | Chocolade | Citrus |
6 gangen |
2018 | Coquille St. Jacques op salade van topinamboer met avocado, granaatappel en peterselieschuim Creme van erwten met licht gebakken tonijn en soepstengels Rode mul met ananas mangochurtney en kokosrisotto Mandarijn champagne granite Reerug met herfstgroenten en een jus en sabayon van veenbessen Gepocheerde appelbolletjes met karamelsaus, rozemarijnijs en kletskop Truffels van zoete wijn |
6 gangen |
2017 | Amuse trio Zalm | biet | yoghurt | appel Krab | garnalen Eend | ui | port | pecannoot Hert | pastinaak | paddestoelen | schorseneer Peer | roquefort | stroopwafel Kers | speculaas | Baileys |
6 gangen |
2016 | Ceviche van zalm | Pizette met rode biet, zeekraal en paling | waterkers Waldorfsoep & -bitterbal | gepocheerde appel | gerookte kalkoen Rotolo van pompoen | spinazie | salie | tomaat Zeeduivel | amandel | witlof | safraan | dragon Reerug | cranberry | cantharellensaus | spruitjes | peer | pomme amande Witte kerst: kokosmeringue | cheescake crème | babbelaarroomijs | rijstepap |
6 gangen |
2015 | Avocado-venkel-appelsalade met gepocheerde zeewolf Gele paprika-vanillesoep met krab Gerookte makreel met aubergine en paprikasabayon Duif met biet en risotto Ossenhaas met staart Chocolade-roquefort-ijs met een sinaasappeltaartje |
6 gangen |
2014 | Kabeljauw, kokkels, knolselderij en venkel St. Jacobsschelp, pastinaak, schorseneren en truffel Shiitakecrème Osstenhaas, groentegarnituur en portjus Kaasproeverij |
6 gangen |
2013 | Kerstamuses: toast tomatentapenade en mousse van geitenkaas met garnalen Kreeftensoufflé Kalkoenburgertjes met courgette en sumaksaus Bouillon en tempura van houtduif Wilde kooi-eend, rode bieten met sjalottencompote en uienpuree, het boutje gekonfijt en gepaneerd Sorbet de canneberges Profiteroles de Noël |
6 gangen |
2012 | Gepocheerd kwartel, cantharel en knolselderij Shanghai-bouillon, garnaal en krab Gekonfijte zalm, venkel en kaviaar Gestoomde griet, paling en komkommer Gebraden ree met schorseneren Kaneelparfait, chocoladesorbet en kokos |
6 gangen |
2011 | Zachtgekookt ei, gepaneerd, met truffelcrostini Schuimige bloemkoolsoep met kerrie-ijs, nootmuskaat en broodcroutons Langoustines en roquefortcrème, witlof met geraspte sinaasappelschil en langoustinejus Zeeduivel met garnaaltjes op een nestje van wortel en prei Gebraden ossenhaas met rodewijnjus, ..., Pont-Neuf aardappelen en bearnaisesaus Tompouce van met marsepein gevulde kersen met stracciatella-ijs |
6 gangen |
2010 | Tonijn met canneloni van koningskrab en een wasabisorbet Gegrilde coquilles op een salade van haricots verts, walnoot, appel en walnootvinaigrette Gebakken zeebaars met sauternessaus en rode bessen Houtdduiffilet met eendenlever en een gevuld stoofpeertje In specerijenfond gepocheerde hertenfilet en hete bliksem met vijfkruidenpoeder Vijgencrumble met advocaatijs en vanillesaus |
6 gangen |
De menu's van 2000 t/m 2009 worden later nog toegevoegd. |