December

Tip: Je kunt zoeken op woorden in alle menu's door op het vergrootglas te drukken dat rechtsboven in het scherm staat of door op deze link te klikken.

Jaar Menu Documenten
2024 Groen: Komkommer-“Sushi”
Oranje: Zalm Met wortels, zoete aardappel en mango
Groen: Erwtenrisotto*
Oranje: Pompoen, wortel, parelhoen*
Rood: Biet, eend, rodewijnjus
Oranje: Mandarijn, amandel, tandoori
6-gangen
4-gangen
wijnen
blog
2023 Steak tartare met schorseneermousse
Quenelle de brochet met gefrituurde rivierkreeft en waterkerssap
Fazant met koolrabi, limoengel en frisee
Heldere kastanjebouillon met bundelzwammen en bladerdeeg krokantjes.
Hert & Hert met rode wijnsaus
Matcha-ijs met aalbes-bramengelei en Lapsang Souchong schuim.
6-gangen
4-gangen
wijnen
blog
2022 Zalm – Basilicum - Avocado
Tonijn – Wakame – Sesam
Zeebaars – Wortel – Citrus
Kwartel – Biet - Pastinaak
Sukade – Aardpeer - King boleet
Chocolade – Amarena kersen
6-gangen
4-gangen

 
2021 Zalm - basilicum - avocado
Tonijn - wakame - sesam
Zeebaars - wortel - citrus
Kwartel - biet - pastinaak
Sukade - aardpeer - king boleet
Chocolade - amarena kersen
6 gangen
2020 Geen maandmenu  
2019 Pester | Komkommer | Curry | Ginger Beer | Dashi
Gerookte Aubergine | gekonfijte tomaat | Ansjovis | Tom Kai (Bottura)
Tarbot | Kalf | Selderij | Sereh kaneel jus
Gado gado | Zwezerik
Hertenrugfilet | Pastinaak | Rode Biet | Lapsang Chouchong Thee | Chocolade
Dame blanche Noël | Chocolade | Citrus
6 gangen
2018 Coquille St. Jacques op salade van topinamboer met avocado, granaatappel en peterselieschuim
Creme van erwten met licht gebakken tonijn en soepstengels
Rode mul met ananas mangochurtney en kokosrisotto
Mandarijn champagne granite
Reerug met herfstgroenten en een jus en sabayon van veenbessen
Gepocheerde appelbolletjes met karamelsaus, rozemarijnijs en kletskop
Truffels van zoete wijn
6 gangen
2017 Amuse trio
Zalm | biet | yoghurt | appel
Krab | garnalen
Eend | ui | port | pecannoot
Hert | pastinaak | paddestoelen | schorseneer
Peer | roquefort | stroopwafel
Kers | speculaas | Baileys
6 gangen
2016 Ceviche van zalm | Pizette met rode biet, zeekraal en paling | waterkers
Waldorfsoep & -bitterbal | gepocheerde appel | gerookte kalkoen
Rotolo van pompoen | spinazie | salie | tomaat
Zeeduivel | amandel | witlof | safraan | dragon
Reerug | cranberry | cantharellensaus | spruitjes | peer | pomme amande
Witte kerst: kokosmeringue | cheescake crème | babbelaarroomijs | rijstepap
6 gangen
2015 Avocado-venkel-appelsalade met gepocheerde zeewolf
Gele paprika-vanillesoep met krab
Gerookte makreel met aubergine en paprikasabayon
Duif met biet en risotto
Ossenhaas met staart
Chocolade-roquefort-ijs met een sinaasappeltaartje
6 gangen
2014 Kabeljauw, kokkels, knolselderij en venkel
St. Jacobsschelp, pastinaak, schorseneren en truffel
Shiitakecrème
Osstenhaas, groentegarnituur en portjus
Kaasproeverij
6 gangen
2013 Kerstamuses: toast tomatentapenade en mousse van geitenkaas met garnalen
Kreeftensoufflé
Kalkoenburgertjes met courgette en sumaksaus
Bouillon en tempura van houtduif
Wilde kooi-eend, rode bieten met sjalottencompote en uienpuree, het boutje gekonfijt en gepaneerd
Sorbet de canneberges
Profiteroles de Noël
6 gangen
2012 Gepocheerd kwartel, cantharel en knolselderij
Shanghai-bouillon, garnaal en krab
Gekonfijte zalm, venkel en kaviaar
Gestoomde griet, paling en komkommer
Gebraden ree met schorseneren
Kaneelparfait, chocoladesorbet en kokos
6 gangen
2011 Zachtgekookt ei, gepaneerd, met truffelcrostini
Schuimige bloemkoolsoep met kerrie-ijs, nootmuskaat en broodcroutons
Langoustines en roquefortcrème, witlof met geraspte sinaasappelschil en langoustinejus
Zeeduivel met garnaaltjes op een nestje van wortel en prei
Gebraden ossenhaas met rodewijnjus, ..., Pont-Neuf aardappelen en bearnaisesaus
Tompouce van met marsepein gevulde kersen met stracciatella-ijs
6 gangen
2010 Tonijn met canneloni van koningskrab en een wasabisorbet
Gegrilde coquilles op een salade van haricots verts, walnoot, appel en walnootvinaigrette
Gebakken zeebaars met sauternessaus en rode bessen
Houtdduiffilet met eendenlever en een gevuld stoofpeertje
In specerijenfond gepocheerde hertenfilet en hete bliksem met vijfkruidenpoeder
Vijgencrumble met advocaatijs en vanillesaus
6 gangen
  De menu's van 2000 t/m 2009 worden later nog toegevoegd.