Februari
In onderstaande tabel kan je de receptuur vinden van het maandmenu, informatie over de begeleidende wijnen, en een link naar de blog waar je extra tips en trucs kan vinden betreffende de maandmenu's. Ben je op zoek naar kookinspiratie en wil je graag het archief induiken? Je kan in het menu van de website per maand het archief terugvinden.
Jaar | Menu | Documenten |
2024 | Aubergine – gerookte burrata – tomaat* Camembert – appel – biet Dubbelgebakken kaassoufflé van Munster kaas Fazant – oude kaas –spruitjes – aardpeer Kalfs ‘tongue in cheek’ met romige mascarpone-polenta* IJs van Gorgonzola – peer – walnoot |
6 gangen 4 gangen Wijnen Blog |
2023 | Classics - de toppers uit het verleden Amuse: Arpêche ei met kruiden | februari 2017 Mini bietentaartje met zachte geitenkaas | april 2012 Zeebaars, inktvispasta, kokkels, wortel saus | maart 2017 Zeeduivel – Parma Ham – Citrusfruit – Risotto | februari 2018 Kalfswang (stifado style) - uien – aardappel – kapperblad - februari 2019 Winterijs: roomijs met tuttifrutti en amandelcake | februari 2017 |
6 gangen |
2022 | Geplisseerde tomaat met een schaaldierensalade Flan van zijdentofu met bietjes, zeewiersalade & sesamdressing Gebakken coquilles met een zalf van pastinaak, kreeftensaus en krokante enoki Steak tartaar van kalfshaas Grietfilet met knolselderijpuree, salade met een schuimige wasabi beurre blanc Miserable van Pistachedeeg met drie variaties van frambozen |
6 gangen 4 gangen Wijnen Blog |
2021 | Geen menu | |
2020 | Zalm | Sesam | Yuzu | Radijs | Kerrie Kruim Skrei | Dashi | Bonito | Prei | Kruidenolie Topinamboer | Biet | Noten | Beurre Blanc Rund | Schorseneer | Paprika | Wortel | Aardappel Lever | Ananas | Peper | Postelein | Sechuan Jus Gember | Kletskoppen | Tonkabonen IJs | Kruiden Thee |
6 gangen |
2019 | Koningsvis ceviche – komkommer – bergamot – harissa Krab – venkel – citroen – avocado Rode poon – wortel – groene olijf – fregola Kwartel – bietjes – linzen – feta Kalfswang (stifado style) – uien – aardappel – kappertjes Yoghurt - walnoten – honing – peer – kamille |
6 gangen |
2018 | Ceviche: Zalm – Kabeljauw – Coquille – Granaatappel – Radijsgel Soep: Rode curry – Mango – Paprika – Garnalen Vis: Zeeduivel – Parma Ham – Citrusfruit – Risotto Vlees: Eend – Ananas – Groenten – Pesto Zoet: Chocolade – IJs – Fruit – Loempia |
6 gangen |
2017 | Amuse: arpèche ei met kruiden Panna cotta van bloemkool en broccoli met hamcrumble en Reypenaer Hartige bisque van hollandse garnaaltjes Skrei | snert | roggebrood met spek | parels van mierikswortel Rouleau van parelhoender| hete bliksem met sharon fruit | spruitjes en champignons Winterijs: roomijs met tuttifrutti en amandelcake | zoute caramelsaus | vingerhoedje calvados |
6 gangen |
2016 | Diverse bereidingen van schorseneer (vegetarisch) Schar met aardpeer, confituur van ui met eekhoorntjesbrood en truffelsaus Loempia van kalfsnieren, lever en dunne lende met knapperige groenten Kalfstong, puree, gekonfijte aardappel, romige paddenstoelen Sukade met maderasaus en rode kool Crêpes Suzette 2.0 |
6 gangen |
2015 | Tartaar met groenten omeletje Panna cotta van snert met schuim van rookworst Wintercouscous met tikka-masala macarons Heilbot met gebakken andijvie met bechamelsaus Amandelmousse met armagnac pruimen Crêpe Suzette met bloedsinaasappel |
6 gangen |
De menu's van 2000 t/m 2014 worden later nog toegevoegd. |
Dit deel van de website is nog in ontwikkeling. In de nabije toekomst komen hier uit voorgaande jaren de menu's voor deze maand te staan.