Februari

In onderstaande tabel kan je de receptuur vinden van het maandmenu, informatie over de begeleidende wijnen, en een link naar de blog waar je extra tips en trucs kan vinden betreffende de maandmenu's. Ben je op zoek naar kookinspiratie en wil je graag het archief induiken? Je kan in het menu van de website per maand het archief terugvinden.

 

Jaar Menu Documenten
2024 Aubergine – gerookte burrata – tomaat*
Camembert – appel – biet
Dubbelgebakken kaassoufflé van Munster kaas
Fazant – oude kaas –spruitjes – aardpeer
Kalfs ‘tongue in cheek’ met romige mascarpone-polenta*
IJs van Gorgonzola – peer – walnoot
6 gangen
4 gangen
Wijnen
Blog
2023 Classics - de toppers uit het verleden
Amuse: Arpêche ei met kruiden | februari 2017
Mini bietentaartje met zachte geitenkaas | april 2012
Zeebaars, inktvispasta, kokkels, wortel saus | maart 2017
Zeeduivel – Parma Ham – Citrusfruit – Risotto | februari 2018
Kalfswang (stifado style) - uien – aardappel – kapperblad - februari 2019
Winterijs: roomijs met tuttifrutti en amandelcake | februari 2017
6 gangen
2022 Geplisseerde tomaat met een schaaldierensalade
Flan van zijdentofu met bietjes, zeewiersalade & sesamdressing
Gebakken coquilles met een zalf van pastinaak, kreeftensaus en krokante enoki
Steak tartaar van kalfshaas
Grietfilet met knolselderijpuree, salade met een schuimige wasabi beurre blanc
Miserable van Pistachedeeg met drie variaties van frambozen
6 gangen
4 gangen
Wijnen
Blog
2021 Geen menu  
2020 Zalm | Sesam | Yuzu | Radijs | Kerrie Kruim
Skrei | Dashi | Bonito | Prei | Kruidenolie
Topinamboer | Biet | Noten | Beurre Blanc
Rund | Schorseneer | Paprika | Wortel | Aardappel
Lever | Ananas | Peper | Postelein | Sechuan Jus
Gember | Kletskoppen | Tonkabonen IJs | Kruiden Thee
6 gangen
2019 Koningsvis ceviche – komkommer – bergamot – harissa
Krab – venkel – citroen – avocado
Rode poon – wortel – groene olijf – fregola
Kwartel – bietjes – linzen – feta
Kalfswang (stifado style) – uien – aardappel – kappertjes
Yoghurt - walnoten – honing – peer – kamille
6 gangen
2018 Ceviche: Zalm – Kabeljauw – Coquille – Granaatappel – Radijsgel
Soep: Rode curry – Mango – Paprika – Garnalen
Vis: Zeeduivel – Parma Ham – Citrusfruit – Risotto
Vlees: Eend – Ananas – Groenten – Pesto
Zoet: Chocolade – IJs – Fruit – Loempia
6 gangen
2017 Amuse: arpèche ei met kruiden
Panna cotta van bloemkool en broccoli met hamcrumble en Reypenaer
Hartige bisque van hollandse garnaaltjes
Skrei | snert | roggebrood met spek | parels van mierikswortel
Rouleau van parelhoender| hete bliksem met sharon fruit | spruitjes en champignons
Winterijs: roomijs met tuttifrutti en amandelcake | zoute caramelsaus | vingerhoedje calvados
6 gangen
2016 Diverse bereidingen van schorseneer (vegetarisch)
Schar met aardpeer, confituur van ui met eekhoorntjesbrood en truffelsaus
Loempia van kalfsnieren, lever en dunne lende met knapperige groenten
Kalfstong, puree, gekonfijte aardappel, romige paddenstoelen
Sukade met maderasaus en rode kool
Crêpes Suzette 2.0
6 gangen
2015 Tartaar met groenten omeletje
Panna cotta van snert met schuim van rookworst
Wintercouscous met tikka-masala macarons
Heilbot met gebakken andijvie met bechamelsaus
Amandelmousse met armagnac pruimen
Crêpe Suzette met bloedsinaasappel
6 gangen
  De menu's van 2000 t/m 2014 worden later nog toegevoegd.  

Dit deel van de website is nog in ontwikkeling. In de nabije toekomst komen hier uit voorgaande jaren de menu's voor deze maand te staan.