Menu's met inspiratie voor februari
In onderstaande tabel kan je de receptuur vinden van het maandmenu, informatie over de begeleidende wijnen, en een link naar de blog waar je extra tips en trucs kan vinden betreffende de maandmenu's. Ben je op zoek naar kookinspiratie en wil je graag het archief induiken? Je kan in het menu van de website per maand het archief terugvinden.
Jaar | Klik op het jaartal om het menu te openen. | |||
---|---|---|---|---|
2023 |
Classics - de toppers uit het verleden
Amuse: Arpêche ei met kruiden | februari 2017
Mini bietentaartje met zachte geitenkaas | april 2012 Zeebaars, inktvispasta, kokkels, wortel saus | maart 2017
Zeeduivel – Parma Ham – Citrusfruit – Risotto | februari 2018
Kalfswang (stifado style) - uien – aardappel – kapperblad - februari 2019
Winterijs: roomijs met tuttifrutti en amandelcake | februari 2017
|
Blog | Wijnen | 4 gangen |
2022 | Geplisseerde tomaat met een schaaldierensalade Flan van zijdentofu met bietjes, zeewiersalade & sesamdressing Gebakken coquilles met een zalf van pastinaak, kreeftensaus en krokante enoki Steak tartaar van kalfshaas Grietfilet met knolselderijpuree, salade met een schuimige wasabi beurre blanc Miserable van Pistachedeeg met drie variaties van frambozen |
Blog | Wijnen | 4 gangen |
2021 | Geen menu | |||
2020 | Zalm | Sesam | Yuzu | Radijs | Kerrie Kruim Skrei | Dashi | Bonito | Prei | Kruidenolie Topinamboer | Biet | Noten | Beurre Blanc Rund | Schorseneer | Paprika | Wortel | Aardappel Lever | Ananas | Peper | Postelein | Sechuan Jus Gember | Kletskoppen | Tonkabonen IJs | Kruiden Thee |
|||
2019 | Koningsvis ceviche – komkommer – bergamot – harissa Krab – venkel – citroen – avocado Rode poon – wortel – groene olijf – fregola Kwartel – bietjes – linzen – feta Kalfswang (stifado style) – uien – aardappel – kappertjes Yoghurt - walnoten – honing – peer – kamille |
|||
2018 | Ceviche: Zalm – Kabeljauw – Coquille – Granaatappel – Radijsgel Soep: Rode curry – Mango – Paprika – Garnalen Vis: Zeeduivel – Parma Ham – Citrusfruit – Risotto Vlees: Eend – Ananas – Groenten – Pesto Zoet: Chocolade – IJs – Fruit – Loempia |
|||
2017 | Amuse: arpèche ei met kruiden Panna cotta van bloemkool en broccoli met hamcrumble en Reypenaer Hartige bisque van hollandse garnaaltjes Skrei | snert | roggebrood met spek | parels van mierikswortel Rouleau van parelhoender| hete bliksem met sharon fruit | spruitjes en champignons Winterijs: roomijs met tuttifrutti en amandelcake | zoute caramelsaus | vingerhoedje calvados |
|||
2016 | Diverse bereidingen van schorseneer (vegetarisch) Schar met aardpeer, confituur van ui met eekhoorntjesbrood en truffelsaus Loempia van kalfsnieren, lever en dunne lende met knapperige groenten Kalfstong, puree, gekonfijte aardappel, romige paddenstoelen Sukade met maderasaus en rode kool Crêpes Suzette 2.0 |
In menu | ||
Dit deel van de website is nog in ontwikkeling. In de nabije toekomst komen hier uit voorgaande jaren de menu's voor deze maand te staan.