Menu's met inspiratie voor januari
In onderstaande tabel kan je de receptuur vinden van het maandmenu, informatie over de begeleidende wijnen, en een link naar de blog waar je extra tips en trucs kan vinden betreffende de maandmenu's. Ben je op zoek naar kookinspiratie en wil je graag het archief induiken? Je kan in het menu van de website per maand het archief terugvinden.
Jaar | Klik op het jaartal om het menu te openen. | ||
---|---|---|---|
2023 | Samengesteld door: Wilma de Haas "Zuurkool" |
Blog | Wijnen |
2022 | Geen menu | ||
2021 | Geen menu | ||
2020 | Zuurkool - zalm Duxelles - roggebrood Pompoensoep Courgettemedaillon Spitskool - varkenshaas Banaan – specerijen |
||
2019 | Makreelsalade met venkel, appel, bieslook en yoghurt Vichyssoise met waterkers en grote pittige garnalen Gebakken zeebaars met basilicumsaus Tompouce met krokante eendenlever met mango en honingsaus Geglaceerd speenvarken met wijnzuurkool en gebakken ananas Peperkoekparfait met gekruide sinaasappel en champagne sabayon |
||
2018 | Kastanjeblini | gemarineerde biet | pittige kaascrème Venkelsoep | gerookte schelvisfilet | zeekraal | venkelbroodstengel Krokante zwarte risotto | scampi | spruitjesblad | pittige citroenaise Spitskoolrolletjes | spinazie | ricotta |noten |dragonciabatta Pulled rabbit | worteltjes en doppertjes |abrikozenchutney | kruidenpistou Panna cotta van witte chocolade | bieten-bramensorbet | bosvruchtencompote | garnituur van fruit en chocolade |
||
2017 | Linzen met knoflookschuim en rookvlees Kroketje van wild, likkepot, biet en appelstroop Klassieke uiensoep Soufflé van paddenstoelen, knolselderij en schapenkaas Captains dinner 2.0 Stickey toffee pudding met karamel-rum ijs |
||
2016 | Winterrösti met warm gerookte zalm Abdij uienquiche Kastanjesoep Hert, stamppot boerenkool, bockbier Cranberrytaart en rood fruit chocoladerotsjes |
In menu | |
Dit deel van de website is nog in ontwikkeling. In de nabije toekomst komen hier uit voorgaande jaren de menu's voor deze maand te staan.