Menu's met inspiratie voor januari

In onderstaande tabel kan je de receptuur vinden van het maandmenu, informatie over de begeleidende wijnen, en een link naar de blog waar je extra tips en trucs kan vinden betreffende de maandmenu's. Ben je op zoek naar kookinspiratie en wil je graag het archief induiken? Je kan in het menu van de website per maand het archief terugvinden.

 

Jaar Klik op het jaartal om het menu te openen.    
2023 Samengesteld door: Wilma de Haas
"Zuurkool"
Blog Wijnen
2022 Geen menu    
2021 Geen menu    
2020 Zuurkool - zalm
Duxelles - roggebrood
Pompoensoep
Courgettemedaillon
Spitskool - varkenshaas
Banaan – specerijen
   
2019 Makreelsalade met venkel, appel, bieslook en yoghurt
Vichyssoise met waterkers en grote pittige garnalen
Gebakken zeebaars met basilicumsaus
Tompouce met krokante eendenlever met mango en honingsaus
Geglaceerd speenvarken met wijnzuurkool en gebakken ananas
Peperkoekparfait met gekruide sinaasappel en champagne sabayon
   
2018 Kastanjeblini | gemarineerde biet | pittige kaascrème
Venkelsoep | gerookte schelvisfilet | zeekraal | venkelbroodstengel
Krokante zwarte risotto | scampi | spruitjesblad | pittige citroenaise
Spitskoolrolletjes | spinazie | ricotta |noten |dragonciabatta
Pulled rabbit | worteltjes en doppertjes |abrikozenchutney | kruidenpistou
Panna cotta van witte chocolade | bieten-bramensorbet | bosvruchtencompote | garnituur van fruit en chocolade
   
2017 Linzen met knoflookschuim en rookvlees
Kroketje van wild, likkepot, biet en appelstroop
Klassieke uiensoep
Soufflé van paddenstoelen, knolselderij en schapenkaas
Captains dinner 2.0
Stickey toffee pudding met karamel-rum ijs
   
2016 Winterrösti met warm gerookte zalm
Abdij uienquiche
Kastanjesoep
Hert, stamppot boerenkool, bockbier
Cranberrytaart en rood fruit chocoladerotsjes
  In menu
       
       

Dit deel van de website is nog in ontwikkeling. In de nabije toekomst komen hier uit voorgaande jaren de menu's voor deze maand te staan.