Juli/Augustus

In onderstaande tabel kan je de receptuur vinden van het maandmenu, informatie over de begeleidende wijnen, en een link naar de blog waar je extra tips en trucs kan vinden betreffende de maandmenu's. Ben je op zoek naar kookinspiratie en wil je graag het archief induiken? Je kan in het menu van de website per maand het archief terugvinden.

Jaar Menu Documenten
2024 Combinatie van diverse fusion amuses
Paprika-limoen soep met wontons en sojaparels
Kalfslende met koffie en zwarte look
Zuring ijs met snijbonen, amandelcreme en yuzu granité
Chocomousse met silken tofu en kristallolly
6 gangen
4 gangen
Wijnen
Blog
2023 Thema: Zuid Amerika (Peru en Argentinie)
Pisco Sour met vegetarische empanada
Tiratidos de Ambrosia
Zeebaars carabian style
Aros con Pato Parilla
Alfajores met gevulde citroen en citroenijs
6 gangen
4 gangen
Wijnen
Blog
2022 Thema: Zomer
Hollandse nieuwe (juli 2015)
Steak Tartaar van tomaat (maart 2017)
Schuimsoep van rode kerrie met mangosalade en garnalen (februari 2018)
Courgette medaillon (januari 2020)
Lamsrack, groene groenten & hasselback (april 2016)
Tri colore, aardbeien, yoghurtespuma, basilicumsabayon (mei 2015)
6 gangen
2021 Geen menu  
2020 Geen menu  
2019 Aubergine varié
Groene gazpacho met een cracker van groene kruiden
Limoengarnalen op een mangosalade
Op de huid gebakken zeewolf met pesto een torentje van tomaat,mozarella en avocado
Lamsrack met gebakken grapefruit, gekonfijte tomaat en wortelmouseline
Sinaasappelmerengue, sinaasappel-aardbei gelato di crema met een rabarber aardbeiencrumble taart
6 gangen
2018 Amuse: Gyoza (Japans pasteitje)
Koud bereide komkommersoep
Salade met Noordzee krab | wortelgelei | avocado | appel
Rollade van snoekbaars en zalm | garnalen kerrie saus | paksoy | kerriecracker
Kalfszwezerik en kalfslende | sambai jus en eekhoorntjesbroodsaus | bloemkool crème | bloemkoolroosjes | aardappelchips
Gemarineerde aardbeien | limoenmascarpone | munt & chocolade ijs | amandeltuille
6 gangen
2017 Bruschetta met kippenlevermousse en met avocado gevulde frambozen
Inktvisravioli met rode poon en walnotenpesto
Komkommersorbet en pickles
Gevulde hoevekip
Parfaitijs van port met meloen en chocolade
Macarons voor bij de koffie
6 gangen
2016 Gazpacho van rode biet met haring
Zacht gegaarde makreel
Zomerse salade met kwartel
Dorade, in tempura gefrituurde langoustine met saus van kokos en citroenblad
Gegrilde lamskoteletjes met munt en couscous
Zomerfruit dessert
6 gangen
2015 Hollandse Nieuwe, komkommer, aardappel-galettes, yoghurtmousse
Artisjok, courgette, mozzarella, mosterdvinaigrette
Venkelsoep met rivierkreeftjes
Snoekbaars, appelstroop, rieslingsaus
Slavink van lamsvlees, bospeen, gratin van aardappel
Hangop, bramen, bramen-portsaus, espresso-kaneel sabayon en cristallines van zomerbiet
6 gangen
  De menu's van 2000 t/m 2014 worden later nog toegevoegd.