Juli/Augustus
In onderstaande tabel kan je de receptuur vinden van het maandmenu, informatie over de begeleidende wijnen, en een link naar de blog waar je extra tips en trucs kan vinden betreffende de maandmenu's. Ben je op zoek naar kookinspiratie en wil je graag het archief induiken? Je kan in het menu van de website per maand het archief terugvinden.
Jaar | Menu | Documenten |
2024 | Combinatie van diverse fusion amuses Paprika-limoen soep met wontons en sojaparels Kalfslende met koffie en zwarte look Zuring ijs met snijbonen, amandelcreme en yuzu granité Chocomousse met silken tofu en kristallolly |
6 gangen 4 gangen Wijnen Blog |
2023 | Thema: Zuid Amerika (Peru en Argentinie) Pisco Sour met vegetarische empanada Tiratidos de Ambrosia Zeebaars carabian style Aros con Pato Parilla Alfajores met gevulde citroen en citroenijs |
6 gangen 4 gangen Wijnen Blog |
2022 | Thema: Zomer Hollandse nieuwe (juli 2015) Steak Tartaar van tomaat (maart 2017) Schuimsoep van rode kerrie met mangosalade en garnalen (februari 2018) Courgette medaillon (januari 2020) Lamsrack, groene groenten & hasselback (april 2016) Tri colore, aardbeien, yoghurtespuma, basilicumsabayon (mei 2015) |
6 gangen |
2021 | Geen menu | |
2020 | Geen menu | |
2019 | Aubergine varié Groene gazpacho met een cracker van groene kruiden Limoengarnalen op een mangosalade Op de huid gebakken zeewolf met pesto een torentje van tomaat,mozarella en avocado Lamsrack met gebakken grapefruit, gekonfijte tomaat en wortelmouseline Sinaasappelmerengue, sinaasappel-aardbei gelato di crema met een rabarber aardbeiencrumble taart |
6 gangen |
2018 | Amuse: Gyoza (Japans pasteitje) Koud bereide komkommersoep Salade met Noordzee krab | wortelgelei | avocado | appel Rollade van snoekbaars en zalm | garnalen kerrie saus | paksoy | kerriecracker Kalfszwezerik en kalfslende | sambai jus en eekhoorntjesbroodsaus | bloemkool crème | bloemkoolroosjes | aardappelchips Gemarineerde aardbeien | limoenmascarpone | munt & chocolade ijs | amandeltuille |
6 gangen |
2017 | Bruschetta met kippenlevermousse en met avocado gevulde frambozen Inktvisravioli met rode poon en walnotenpesto Komkommersorbet en pickles Gevulde hoevekip Parfaitijs van port met meloen en chocolade Macarons voor bij de koffie |
6 gangen |
2016 | Gazpacho van rode biet met haring Zacht gegaarde makreel Zomerse salade met kwartel Dorade, in tempura gefrituurde langoustine met saus van kokos en citroenblad Gegrilde lamskoteletjes met munt en couscous Zomerfruit dessert |
6 gangen |
2015 | Hollandse Nieuwe, komkommer, aardappel-galettes, yoghurtmousse Artisjok, courgette, mozzarella, mosterdvinaigrette Venkelsoep met rivierkreeftjes Snoekbaars, appelstroop, rieslingsaus Slavink van lamsvlees, bospeen, gratin van aardappel Hangop, bramen, bramen-portsaus, espresso-kaneel sabayon en cristallines van zomerbiet |
6 gangen |
De menu's van 2000 t/m 2014 worden later nog toegevoegd. |