Menu's met inspiratie voor maart

In onderstaande tabel kan je de receptuur vinden van het maandmenu, informatie over de begeleidende wijnen, en een link naar de blog waar je extra tips en trucs kan vinden betreffende de maandmenu's. Ben je op zoek naar kookinspiratie en wil je graag het archief induiken? Je kan in het menu van de website per maand het archief terugvinden.

Jaar Klik op het jaartal om het menu te openen      
2023 Aardpeer - Coquille*
Uiensoep - gnocchi van Comté
Skrei in 't groen
Bloemkool - Schorseneren - Knolselderij*
Eendenborstfilet - Rettich*
Variaties van geitenkaas*
Blog Wijnen 4 gangen
2022 Amandelmousse met gekonfijte radijs
Soep van gele paprika met heilbot
Peruaanse ceviche met zoete aardappel en avocado
Snijboon tagliatelle met gerookte eidooier, misoschuim en lotuswortel
Kalfsoester met voorjaarsgroenten
Bieten/bramensorbet met szechuan pavlova met zoete citroenroom
    4 gangen
2021 Geen menu      
2020 Sushi met zalm, brie, en zoet-zure asperge
Waterkerssoep met sinaasappel en kip
Panna cotta van bloemkool, tapenade, minigroenten en fococcia
Courgette met pistou met zeebaars en gepocheerde groenten
Entrecôte met een tarte tatin van aardappel en geitenkaas
Pecannotenijs op een merengue van citroen, lemoncurd en een wafel van appel
     
2019 Bloemkoolespuma met Hollandse garnalen Pecorino ravioli in uienbouillon Drie bereidingen van aardappel met coquille Skrei, prei, venkel, garnalen roomsaus Onthutste pot
Griesmeel en framboos
     
2018 Geitenkaas ‘noga’
Makreel - André Gerrits
Rode kool gazpacho – Heston Blumenthal
Krab ravioli
Lamsschenkel met Pommes Pont Neuf
Ananas – spekkoek – djeroek poeroet
     
2017 Salade & geitenkaas
Steak tartaar Tomaat (vegetarisch)
Ceviche van zeebaars, rode grapefruit, granaatappel, groene kool
Rode mull, ‘zeewier’ pasta, kokkels, wortel saus
Lam in het groen
Chocolade fantasie