Maart
In onderstaande tabel kan je de receptuur vinden van het maandmenu, informatie over de begeleidende wijnen, en een link naar de blog waar je extra tips en trucs kan vinden betreffende de maandmenu's. Ben je op zoek naar kookinspiratie en wil je graag het archief induiken? Je kan in het menu van de website per maand het archief terugvinden.
Jaar | Menu | Documenten |
2024 | Salade van witlof, linzen, citrus, gemarineerde geitenkaas* Bietensoep, mierikswortel, haring, radijs Spitskool, zoete aardappelgratin, wortel/radijs pickle Spinazieflensjes, pulled jackfruit, gebakken paddestoelen, salade* Bloemkool, tahinsaus, gerookte forel, aardappelbroodje* Cheesecake, bloedsinaasappel, kardemonijs* |
6 gangen 4 gangen Wijnen Blog |
2023 | Aardpeer - Coquille* Uiensoep - gnocchi van Comté Skrei in 't groen Bloemkool - Schorseneren - Knolselderij* Eendenborstfilet - Rettich* Variaties van geitenkaas* |
6 gangen 4 gangen Wijnen Blog |
2022 | Amandelmousse met gekonfijte radijs Soep van gele paprika met heilbot Peruaanse ceviche met zoete aardappel en avocado Snijboon tagliatelle met gerookte eidooier, misoschuim en lotuswortel Kalfsoester met voorjaarsgroenten Bieten/bramensorbet met szechuan pavlova met zoete citroenroom |
6 gangen 4 gangen |
2021 | Geen menu | |
2020 | Sushi met zalm, brie, en zoet-zure asperge Waterkerssoep met sinaasappel en kip Panna cotta van bloemkool, tapenade, minigroenten en fococcia Courgette met pistou met zeebaars en gepocheerde groenten Entrecôte met een tarte tatin van aardappel en geitenkaas Pecannotenijs op een merengue van citroen, lemoncurd en een wafel van appel |
6 gangen |
2019 | Bloemkoolespuma met Hollandse garnalen Pecorino ravioli in uienbouillon Drie bereidingen van aardappel met coquille Skrei, prei, venkel, garnalen roomsaus Onthutste pot Griesmeel en framboos |
6 gangen |
2018 | Geitenkaas ‘noga’ Makreel - André Gerrits Rode kool gazpacho – Heston Blumenthal Krab ravioli Lamsschenkel met Pommes Pont Neuf Ananas – spekkoek – djeroek poeroet |
6 gangen |
2017 | Salade & geitenkaas Steak tartaar Tomaat (vegetarisch) Ceviche van zeebaars, rode grapefruit, granaatappel, groene kool Rode mull, ‘zeewier’ pasta, kokkels, wortel saus Lam in het groen Chocolade fantasie |
6 gangen |
De menu's van 2000 t/m 2016 worden later nog toegevoegd. |