Maart

In onderstaande tabel kan je de receptuur vinden van het maandmenu, informatie over de begeleidende wijnen, en een link naar de blog waar je extra tips en trucs kan vinden betreffende de maandmenu's. Ben je op zoek naar kookinspiratie en wil je graag het archief induiken? Je kan in het menu van de website per maand het archief terugvinden.

Jaar Menu Documenten
2024 Salade van witlof, linzen, citrus, gemarineerde geitenkaas*
Bietensoep, mierikswortel, haring, radijs
Spitskool, zoete aardappelgratin, wortel/radijs pickle
Spinazieflensjes, pulled jackfruit, gebakken paddestoelen, salade*
Bloemkool, tahinsaus, gerookte forel, aardappelbroodje*
Cheesecake, bloedsinaasappel, kardemonijs*
6 gangen
4 gangen
Wijnen
Blog
2023 Aardpeer - Coquille*
Uiensoep - gnocchi van Comté
Skrei in 't groen
Bloemkool - Schorseneren - Knolselderij*
Eendenborstfilet - Rettich*
Variaties van geitenkaas*
6 gangen
4 gangen
Wijnen
Blog
2022 Amandelmousse met gekonfijte radijs
Soep van gele paprika met heilbot
Peruaanse ceviche met zoete aardappel en avocado
Snijboon tagliatelle met gerookte eidooier, misoschuim en lotuswortel
Kalfsoester met voorjaarsgroenten
Bieten/bramensorbet met szechuan pavlova met zoete citroenroom
6 gangen
4 gangen
2021 Geen menu  
2020 Sushi met zalm, brie, en zoet-zure asperge
Waterkerssoep met sinaasappel en kip
Panna cotta van bloemkool, tapenade, minigroenten en fococcia
Courgette met pistou met zeebaars en gepocheerde groenten
Entrecôte met een tarte tatin van aardappel en geitenkaas
Pecannotenijs op een merengue van citroen, lemoncurd en een wafel van appel
6 gangen
2019 Bloemkoolespuma met Hollandse garnalen
Pecorino ravioli in uienbouillon
Drie bereidingen van aardappel met coquille
Skrei, prei, venkel, garnalen roomsaus
Onthutste pot
Griesmeel en framboos
6 gangen
2018 Geitenkaas ‘noga’
Makreel - André Gerrits
Rode kool gazpacho – Heston Blumenthal
Krab ravioli
Lamsschenkel met Pommes Pont Neuf
Ananas – spekkoek – djeroek poeroet
6 gangen
2017 Salade & geitenkaas
Steak tartaar Tomaat (vegetarisch)
Ceviche van zeebaars, rode grapefruit, granaatappel, groene kool
Rode mull, ‘zeewier’ pasta, kokkels, wortel saus
Lam in het groen
Chocolade fantasie
6 gangen
  De menu's van 2000 t/m 2016 worden later nog toegevoegd.