November
In onderstaande tabel kan je de receptuur vinden van het maandmenu, informatie over de begeleidende wijnen, en een link naar de blog waar je extra tips en trucs kan vinden betreffende de maandmenu's. Ben je op zoek naar kookinspiratie en wil je graag het archief induiken? Je kan in het menu van de website per maand het archief terugvinden.
Jaar | Menu | Documenten |
2023 | Hapje: zoete aardappel galette Bietensoep met kersen en zure room* In boter gebakken garnalen en aspergesalade met zeekraal Fazantenborstfilet met sinaasappel en steranijs Wildzwijnracks met labneh en bramensaus met garni* Gekruide cranberry/rode wijn tiramisu |
6-gangen 4-gangen wijnen blog |
2022 | Mini bapao met cinghiale en rode kool Risotto met koffie en kastanjes Heilbot, pijlstaartinktvis, linzen Roodpootpatrijs, pastinaak, sesamkletskop, biet Hertenlende, knolselderij, ravioli van ui en oesterzwammen Dadelcake, kardemomijs, kruim en whiskey-karamelsaus |
6 gangen |
2021 | geen menu | |
2020 | geen menu | |
2019 | Tartaar van tonijn en rivierkreeftjes – limoengelei – rucolamayonaise Prei/venkelsoep met anijsroom en hamcannelloni Proeverij van patrijs – sinaasappelsabayon – regenboogworteltjes Rode biet flensje met geitenkaas – uiencompôte – appel/balsamico dressing Hert met saus van kriekenbier en kersen - spruitjesstamppot Kaneelbavarois – stoofpeer - balsamicoijs |
6 gangen |
2018 | Oester varianten | Thaise yoghurt | Kaffir | Nam Kee Eendenlever | Focaccia | Hazelnootcrème | Veldsla | Hoisin Soep van topinambur & Rucola | Gerookte Tofu | Steranijsolie | Citroenzeste Schol en Papillotte | Beurre Blanc Gerookte Eend | Chinees vijfkruidenpoeder | Groenten | Sinaasappelsaus Szechuan ijs | Tapioca | Kokos | Mango | Ananas |
6 gangen |
2017 | Coquille | pompoen | dragon | yuzu | walnoot Pompoensoep | eendenborst | appelschuim Inktvis | doperwten | courgette | parmaham Caponata | artisjok | burrata Haas | saus van rode biet | winterse groenten Chocoladevariaties | passievrucht |
6 gangen |
2016 | Makreel - appel - dragon Knolselderij - rucola Zuurkool - Fazant - Morielje Hert - pastinaak - rode kool Wortel - koffie - mandarijn Kastanje - chocolade - peer |
6 gangen |
2015 | Trio van konijn, eend en gerookte forel Zalmforel, mosselen, Hollandse garnalen en pommes pontneuf Hazenrugfilet, rode biet en maïskroketjes Westlandse tomaat, Griekse yoghurt, basilicum en rabarber Honing-notennestje, gebakken peer |
6 gangen |
De menu's van 2000 t/m 2014 worden later nog toegevoegd. |