Menu's met inspiratie voor november

In onderstaande tabel kan je de receptuur vinden van het maandmenu, informatie over de begeleidende wijnen, en een link naar de blog waar je extra tips en trucs kan vinden betreffende de maandmenu's. Ben je op zoek naar kookinspiratie en wil je graag het archief induiken? Je kan in het menu van de website per maand het archief terugvinden.

Jaar Menu Documenten
2023 Hapje: zoete aardappel galette
Bietensoep met kersen en zure room*
In boter gebakken garnalen en aspergesalade met zeekraal 
Fazantenborstfilet met sinaasappel en steranijs 
Wildzwijnracks met labneh en bramensaus met garni*
Gekruide cranberry/rode wijn tiramisu
6-gangen
4-gangen
wijnen
blog
2022 Mini bapao met cinghiale en rode kool
Risotto met koffie en kastanjes
Heilbot, pijlstaartinktvis, linzen
Roodpootpatrijs, pastinaak, sesamkletskop, biet
Hertenlende, knolselderij, ravioli van ui en oesterzwammen
Dadelcake, kardemomijs, kruim en whiskey-karamelsaus
6 gangen
2021 geen menu  
2020 geen menu  
2019 Tartaar van tonijn en rivierkreeftjes – limoengelei – rucolamayonaise
Prei/venkelsoep met anijsroom en hamcannelloni
Proeverij van patrijs – sinaasappelsabayon – regenboogworteltjes
Rode biet flensje met geitenkaas – uiencompôte – appel/balsamico dressing
Hert met saus van kriekenbier en kersen - spruitjesstamppot
Kaneelbavarois – stoofpeer - balsamicoijs
6 gangen
2018 Oester varianten | Thaise yoghurt | Kaffir | Nam Kee
Eendenlever | Focaccia | Hazelnootcrème | Veldsla | Hoisin
Soep van topinambur & Rucola | Gerookte Tofu | Steranijsolie | Citroenzeste
Schol en Papillotte | Beurre Blanc
Gerookte Eend | Chinees vijfkruidenpoeder | Groenten | Sinaasappelsaus
Szechuan ijs | Tapioca | Kokos | Mango | Ananas
6 gangen
2017 Coquille | pompoen | dragon | yuzu | walnoot
Pompoensoep | eendenborst | appelschuim
Inktvis | doperwten | courgette | parmaham
Caponata | artisjok | burrata
Haas | saus van rode biet | winterse groenten
Chocoladevariaties | passievrucht
6 gangen
2016 Makreel - appel - dragon
Knolselderij - rucola
Zuurkool - Fazant - Morielje
Hert - pastinaak - rode kool
Wortel - koffie - mandarijn
Kastanje - chocolade - peer
6 gangen
2015 Trio van konijn, eend en gerookte forel
Zalmforel, mosselen, Hollandse garnalen en pommes pontneuf
Hazenrugfilet, rode biet en maïskroketjes
Westlandse tomaat, Griekse yoghurt, basilicum en rabarber
Honing-notennestje, gebakken peer
6 gangen
  De menu's van 2000 t/m 2014 worden later nog toegevoegd.