Half-jaarlijkse schoonmaak

Half-jaarlijkse schoonmaak

29 december 2016
Verenigingsactiviteit

Heel veel dank aan Marian Boender, Jan van Teijlingen, Hans van den Hoek, Lucas Jonker, Harm Crouwers, Ino van der Zijden en André van der Valk voor hun noeste werk en inzet tijdens de grote winterschoonmaak van 29 december. 

Onze keuken ziet er weer spick & span uit, echt geweldig!

Om 9:00 uur werd gestart en zijn alle pannen en bakken gecontroleerd of deze schoon waren. Alle voorraadkasten zijn door Hans schoongemaakt en opgeruimd. Om het terug zetten van ingrediënten te vergemakkelijken hebben we op de diverse planken aangeduid wat er moet staan. Zo staan de ingrediënten overzichtelijk  en zijn ze gemakkelijker te vinden. Hopelijk blijven de kasten zo overzichtelijk en opgeruimd.
Marian heeft de bar en het aanrecht opgeruimd en schoongemaakt. Glaswerk dat weinig wordt gebruikt hebben we in de wijnopslag gezet.
De kachel, de frituurpan en de afzuiginstallatie zijn helemaal onderhanden genomen door Ino, Lucas, Harm en Jan.
Harm en André hebben de ijsblokjesmachine en de ovens schoongemaakt.
Ino heeft de spoelkeuken gepoetst.  

Hopelijk dat iedereen meewerkt alles schoon en opgeruimd te houden, zodat we weer lang van onze schoonmaakwerkzaamheden mogen genieten.

Het was gezellig en nuttig. Ino had voor oliebollen en appelbeignets gezorgd en een heerlijk lunch. Rond 13.00 uur waren we klaar.

Namens het bestuur wederom heel veel dank aan alle schoonmakers!