ALV Les Amis de Cuisine

ALV Les Amis de Cuisine

18 maart 2017
Verenigingsactiviteit

Op 18 maart vond onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats.

Zo'n 35 leden keken eerst terug naar het jaar 2016. Geconcludeerd werd dat het een goed jaar is geweest voor de vereniging met als memorabele punten de start van een gemengde vier gangen daggroep, het winnen van de landelijke CCN kookwedstrijd door een Haags team, drie leden die het diploma Chef de Cuisine hebben gehaald, verschillende goed bezochte masterclasses, de restyling van het restaurant en natuurlijk 11 keer koken van een seizoensmenu door de verschillende kookgroepen. Daarnaast werd geconcludeerd dat de financiën van de vereniging op orde zijn. De contributie zal in 2017 dan ook niet verhoogd worden.

In 2017 zal op de ingeslagen weg worden verdergegaan. Inmiddels zijn al verschillende activiteiten in uitvoering. Zo is de nieuwe website in gebruik genomen en is een klas voor leden die interesse hebben in het chefsexamen gestart.

Het verslag van de ALV wordt z.s.m. op de website gepubliceerd.

De vergadering werd afgesloten met een smakelijke sherry en tapas proeverij, deskundig uitgevoerd door Gjalt Engwerda.

Tot slot is vermeldenswaard dat op de ALV in maart 2018 3 bestuursleden niet herkiesbaar zullen zijn: de vicevoorzitter Marian Boender, de secretaris Katja Logger en bestuurslid Gjalt Engwerda. Het bestuur is graag bereid aan belangstellenden informatie te verstrekken over de vrijvallende functies.