Halfjaarlijkse schoonmaak

Halfjaarlijkse schoonmaak

15 juli 2017
Verenigingsactiviteit

De halfjaarlijkse schoonmaak van onze kooklocatie heeft plaats gevonden op 15 juli.

Zeker geen overbodige luxe want het wordt toch wel vuil na een half jaar intensief gebruik van onze mooie kooklocatie. Alles wordt van z’n plek gehaald en gesopt. Ook worden alle onderdelen van de diverse apparaten bij elkaar gezocht en kleine hulpmiddelen gesorteerd (regelmatig vind je onderdelen verspreid door de hele keuken). De kachel en de wasemkap krijgen ook een flinke schoonmaak beurt om alle vettigheid te verwijderen. De diverse machines worden schoongemaakt. Koelkasten en de vriezer worden ook niet vergeten.

We zijn gestart rond 9 uur met een kopje koffie om even wat bij te praten en kennis te maken met elkaar. We waren met 10 enthousiaste personen: Theo de Vos, Hans van den Hoek, Richard Westerhof, Marian Boender, Hans Adriaens, Ans van Baal, Margriet Oomens, Charlotte Kooijman.

Ino van der Zijden verzorgde de heerlijke lunch met verse broodjes na afloop van het poetsen. Een heel gezellig gebeuren waarbij je mede kook vrienden/vriendinnen spreekt die je anders niet zou ontmoeten. Kortom reden om ook eens deel te nemen aan de halfjaarlijks schoonmaak.

 

Ik wil allen bedanken voor de inzet en de fijne samenwerking, André van der Valk.