Chefsevaluatie 18 november 2017

Chefsevaluatie 18 november 2017

18 november 2017
Verenigingsactiviteit

Zaterdag 18 november hebben 25 chefs, souschefs, commissieleden en het bestuur onze jaarlijkse chefsevaluatiebijeenkomst uitgevoerd.

Het doel van de bijeenkomst is terug te kijken naar het afgelopen jaar (op het gebied van de menu's, de wijnen en LAdC in het algemeen) en daaruit verbeterpunten vast te stellen voor het komende jaar.

Input was de evaluatie die onze chefs hebben uitgevoerd met hun kookgroepen in de oktober-kookmaand en de indrukken die het bestuur heeft gekregen bij de rondgang langs alle kookgroepen in het afgelopen jaar. 
De resultaten van de evaluatie bij onze kookgroepen geeft het volgende beeld:

  • Menu                  7,4
  • Wijn                    7,3
  • LAdC                  8,1

Een geweldige prestatie van alle commissies en vrijwilligers, geweldig!

Tijdens de chefsevaluatiebijeenkomst hebben we een aantal accenten voor de komende jaren besproken, de notulen volgen zsm op onze website. De bijeenkomst is afgesloten met een heerlijke Japanse lunch, verzorgd door enkele leden van DI4! Heel veel dank daarvoor.

De bijbehorende documenten kun je hier vinden.