Masterclass Wijn en Spijs

Masterclass Wijn en Spijs

24 februari 2019
Masterclass

Wijn en spijs combineren
Een kwestie van oefenen en een eigen data base opbouwen 

Heerlijke wijnen en fantastische gerechten, wat een plezier op deze zondagmiddag bij de masterclass Wijn en Spijs! Tanja Wesselius 

Sinds zondag 24 februari weten de deelnemers aan de eerste MC van de nieuw aangetreden Masterclasscommisssie  voortaan nog beter hoe je wijn en spijs het beste combineert.
Registervinoloog Edwin van Velzen van Wijn & Kunst had hiervoor een tiental wijnen meegebracht. MC- lid Diederik Blaauw had gezorgd voor een viertal recepten die er op de foto’s al zeer aantrekkelijk uitzagen maar na de voorbereidingen door de deelnemers nog meer verrasten.

Sleutelwoord voor het combineren is: zorg voor je eigen datanetwerk op het gebied van wijnen.
En dat werd dan ook de hele middag in een gezellige sfeer geoefend door eerst wat lichte wijntjes te proeven en daarna door de gerechten te maken, waarna Edwin bij ieder gerecht 2 verschillende wijnen presenteerde.
Het blijft een kwestie van oefenen. En leuk was het zeker.
U komt toch ook naar de volgende MC- bijeenkomst? 

Masterclasscommissie
Elly Hartgring 

 

Klik voor de in deze masterclass gemaakte recepten op
voorgerecht masterclass wijn en spijs  
tussengerecht masterclass wijn en spijs  
hoofdgerecht masterclass wijn en spijs 
nagerecht masterclass wijn en spijs