April menu online

April menu online

Webmaster
20 maart 2023
Maandkoken

In de banner bij deze opmerking vinden we een foto van een paasstol uit het archief. Vandaar een foto die wat ouder is en dus helaas wat korrelig van kwaliteit. Hij zal er vast niet minder om gesmaakt hebben.

Het april menu en ook de wijnen staan online. Traditiegetrouw is april de maand van het lam en ook dit jaar siert hij het hoofdgerecht. De wijnen zijn goed op smaak en mooi in harmonie met de gangen. Ook die zullen ook zeker niet teleurstellen bij dit prachtige voorjaarse menu. 

En voor wie wat inspiratie wil; scroll iets naar beneden op de april-pagina en je treft menu's aan van april die terug dateren tot 2000. Dat betekent 21 jaar aan inspiratie! Ben je verzot op lam, tref je echt heel veel mooie recepten aan. Maar ook speenvarken, kalf en eend maken hun opwachting en dan hebben we het alleen nog maar over de hoofdgerechten gehad! Misschien is het het opwarmen van de temperatuur of de terugkomst van de zon, maar ik fleur weer helemaal op bij het zien van de prachtige april menu's.