Vooraankondiging Masterclass

Vooraankondiging Masterclass

Masterclasscommissie
23 juni 2024
Masterclass

Altijd al eens zelf willen leren ontbenen en paté willen maken? In deze masterclass bij Stijlslagerij Englebert bestaat die mogelijkheid. Lees hier verder!

De Livar varkens die hij gebruikt hebben een bijzondere herkomst. Het vlees van deze scharrelvarkens wordt dan ook door de betere restaurants gebruikt. En nu bestaat er dus ook voor leden van Les Amis de Cuisine de mogelijkheid om met dit bijzondere product kennis te maken. In deze masterclass ga je op locatie in de slagerij aan het werk. Behalve met veel kennis ga je naar huis met verse venkelworst en eigen gemaakt paté. Alles opgevrolijkt met een hapje en een drankje natuurlijk.

Er zijn 2 workshops gepland voor 16 en 22 oktober. Beide avonden bieden plaats voor 8 personen. Inschrijven mogelijk vanaf medio augustus. Later meer.