Save the date! Zondagmiddag 24 november 2024

Save the date! Zondagmiddag 24 november 2024

Masterclasscommissie
29 juli 2024
Masterclass

Zondagmiddag 24 november vindt er een masterclass/workshop plaats waarbij alle aspecten van het SOUS-VIDE koken aan de orde komen. Voor veel koks nog steeds een bereidingswijze die in de hobbykeuken wat onderbelicht blijft. 

Tijdens deze masterclass zal Armin van der Meulen -exporteur van sous-vide en vacumeerapparaten- de technische aspecten en mogelijkheden toelichten. 

Het 5 gangen menu is van de hand van grand-maitre Raymund Zinck en hij zal ook de culiniaire begeleiding voor zijn rekening nemen tijdens deze middag. Een menu waarbij overigens ALLE gangen in de sous-vide bereid gaan worden. Na deze masterclass kun je zelfs zonder dure apparatuur al een heel eind komen met deze vorm van koken.

Deze bijeenkomst belooft een leerzame, maar ook heerlijke middag te worden. 

Meer inhoudelijke informatie over de masterclass volgt later. Gelegenheid tot inschrijven verwachten we begin oktober te openen.