Nieuws en verslagen

Terug naar overzicht

Gefilterd op kenmerk: Maandkoken

  • Dringend verzoek scheiden groenafval

    15 maart
    Regelmatig worden stickets, elastiekjes, botten, visgraten en schelpen in het groenafval aangetroffen. Dit komt nu zo vaak voor dat het voor Jos van der Knaap onwerkbaar wordt waardoor hij nu overweegt te stoppen. Lees meer
  • Maart menu online

    28 februari
    Het maart menu is een menu met groente in de hoofdrol. Sommige gangen hebben vis (en 1 keer vlees), maar dat is dan niet meer dan een accent om de groente goed uit de verf te laten komen.Lees meer
  • Foto’s van het juni menu

    22 juni
    Het Japanse menu van de maand juni spreekt tot de verbeelding. Langs allerlei kanten worden er foto's gedeeld met de samensteller Henri van Dun, maar ook tussen de groepen worden met veel trots de tafel en de verschillende gerechten gepresenteerd. We delen graag een aantal van deze foto's met jullie.   Lees meer
  • Juni 2023 Japanse gerechten

    21 mei
    De menu’s die Les Amis de Cuisine serveert vinden hun grondslag in de Franse keuken met uitzondering van het juni menu dat een internationaal karakter draagt. Het thema van het juni menu voor 2023 is Japan. Als introductie op het menu volgt hier wat informatie over de Japanse eetcultuur en de etiquette.Lees meer
  • April menu online

    20 maart
    In de banner bij deze opmerking vinden we een foto van een paasstol uit het archief. Vandaar een foto die wat ouder is en dus helaas wat korrelig van kwaliteit. Hij zal er vast niet minder om gesmaakt hebben.Lees meer
  • Februari

    01 februari
    Met de komst van februari is het weer tijd voor een nieuw menu. Hij was al een tijdje zichtbaar onder de menu's van februari, maar vandaag dan de aankondiging op de voorpagina! En het is een erg speciaal menu. Het is samengesteld door Wilma de Haas en Mario Stoel, in de piek van de coronatijd. Ze besloten een menu samen te stellen uit de absolute top van de winterklassiekers die voorheen binnen Les Amis al eens de revue gepasseerd zijn. Leden die wat langer lid zijn zullen ze misschien wel herkennen en krijgen de kans om nogmaals te genieten. En de vele nieuwe leden zullen versteld staan van een menu waarvan de gangen al flink beproefd zijn. Een prachtig maandmenu!Lees meer
  • Nieuwe kookavond

    16 januari
    Dankzij het succes van de open dag, de instapkookgroep en het harde werken van onze ledenadministratie is vanaf 19 januari is onze vereniging een kookavond rijker; Donderdag 3. Uniek is hoe deze groep begint; De gemengde groep bestaat uit 5 leden die na de instapkookgroep geen afscheid konden nemen van onze vereniging en maar liefst 10 nieuwe introkokers. De avond zal genieten van de bezielende leiding van Tom, Fred en Fred. Zij zullen elkaar afwisselen. Donderdag 3 gaat het 6 gangen menu koken en er is nu al een wachtlijst voor deze groep!Lees meer
  • Maandmenu juni gestart met thema: India

    06 juni
    In juni hebben we traditioneel een land als thema voor het maandmenu. Dit jaar is dat India. Een prachtige menu van Wilma de Haas met bijpassende wijnen geselecteerd door onze wijncommissie. Hierbij de link naar de menu's en wijnen:Lees meer
  • Welkom nieuwe leden

    01 januari
    Een hartelijk welkom voor onze nieuwe leden! We wensen jullie heel veel plezier bij Les Amis de Cuisine!Lees meer
  • Welkom nieuwe leden!

    01 september
    Een hartelijk welkom voor onze nieuwe leden! We wensen jullie heel veel plezier bij Les Amis de Cuisine!Lees meer
  • LAdC in de krant

    01 juli
    In het AD van 1 juli staat een artikel over LAdC. Hiervoor is de journalist en fotograaf op bezoek geweest bij di4!Lees meer
  • Welkom nieuwe leden

    06 april
    Een hartelijk welkom voor onze nieuwe leden! We wensen jullie heel veel plezier bij Les Amis de Cuisine!Lees meer
  • LAdC in de krant

    29 oktober
    In het AD van 29 oktober staat een artikel over LAdC. Hiervoor is de journalist en fotograaf op bezoek geweest bij vr2D.Lees meer