Nieuws en verslagen

Verslag masterclass food fotografie

Marja Stam
01 mei 2016
Masterclass

Met een select gezelschap van drie leden zijn we op 1 mei jl. een hele middag in onze kooklocatie aan de slag geweest met  het fotograferen van door onszelf opgemaakte bordjes.

Die waren ter plekke voorbereid. Onder de enthousiaste begeleiding van Monique Bakker, een semi-professionele fotografe (www.moosfotografie.nl) hebben we de optimale lichtomstandigheden onderzocht en diverse manieren van op- en instellen van de camera. Dat was nog een hele uitdaging. De masterclass heeft ons bewust gemaakt van de vele mogelijkheden. Monique heeft ons veel tips gegeven en een naslagwerkje. Vooral veel doen is het devies. Misschien te zijner tijd toch een leuke combi met de masterclass bordopmaak.  Bekijk hier het fotoverslag