Nieuws en verslagen

Ma3D is gestart !

14 november 2016
Maandkoken

De eerste keer gemengd koken met een 4-gangen menu een groot succes!

14 november was het de eerste keer dat de nieuwe daggroep bijeen kwam. Na inleidende praatjes van de nagelnieuwe chef Wilma en de clubhistorie door souschef Annelène, was voorzitter Richard aan de beurt om de toekomstige leden van harte welkom te heten.

Na een tour door de keuken waarbij de inhoud van de kasten werd geïnspecteerd en bekeken werd waar pannen en apparatuur zich bevinden, werd aan tafel het 4-gangenmenu besproken. Het was fijn dat we hierbij konden putten uit de ervaringen van de chefs die het menu al hadden gekookt. Dat houden we er in! Alle gerechten smaakten heerlijk: de amuse met makreel en schuim smaakte heerlijk fris, de cuisson van fazant en hert waren uit de kunst, het dessert met wortel héérlijk en ook de presentatie kon een kritische blik zeker doorstaan. Wat een fantastisch leuke groep! Allen waren enthousiast en komen in december zeker weer. 
We wensen alle ma3D-leden veel kookplezier toe !