LAdC start een nieuwe daggroep per 14 november 2016 (ma3D)!

LAdC start een nieuwe daggroep per 14 november 2016 (ma3D)!

19 september 2016

Uit het strategisch overleg van 29 april 2016 bleek behoefte te bestaan aan meer soorten kookgroepen naast de al bestaande.

Gedacht werd aan daggroepen met een verkort menu of groepen met juist een specifiek thema. Als eerste resultaat start op 14 november 2016 (ma3D) een gemengde daggroep onder leiding van chef Wilma de Haas en souschef Annelène van Eijndhoven. Er wordt tussen 12.00 uur en 17.00 uur een 4-gangen menu gekookt met ca. 11 deelnemers. Mocht de groep groter worden, dan zou kunnen worden overgegaan naar meer gangen òf een extra daggroep.
Wij nodigen je van harte uit te laten weten of je in deze daggroep geïnteresseerd bent en/of wilt deelnemen. De daggroep staat open voor zowel dames als heren. Mochten wij je niet direct kunnen plaatsen, dan noteren wij jouw wens op een wachtlijst. Overleg uiteraard wel eerst even met je huidige chef! Omdat er minder gangen worden gekookt is de contributie ook wat lager, namelijk €340,- (excl. BTW) per jaar. Overstappende leden ontvangen over november en december 2016 een creditbedrag. Kandidaat-leden zijn zoals gebruikelijk de eerste 2 maanden op proef. Het introductietarief inclusief wijn bedraagt voor hen € 40,- (incl. BTW) per maand.
Heb je interesse? Stuur dan een mail naar Ledenadministratie
En weet je iemand anders die hier mogelijk interesse voor heeft, laat hem/haar ook contact met ons opnemen!