Nieuws en verslagen

Filmpjes Kookchallenge: introductie en chefs

Alex van den Doel
30 juni 2020

Nog 4 dagen tot we elkaar zien op de vereniging. Om alvast een beetje in de sfeer te komen, hierbij de introductiefilm van de kookchallenge: Welkom en introductie opgenomen bij Koppert Cress vorige week. 

In de kookstudie bij Koppert Cress hebben 2 chefkoks exclusief voor ons met de beschikbare ingrediënten hun eigen variant gemaakt. Als eerste, de uitvoering van Michel Lambermon op de Green Egg:  Gerecht Michel Lambermon, waarbij hij ook laat zien hoe je de schol eenvoudig kunt fileren   en als tweede de uitvoering door Eric Miete, chef de cuisine bij Koppert Cress -> Gerecht Erik Miete

Let ook op de totaal verschillende stijlen van de 2 chefs! Overigens smaken de gerechten nog beter dan ze eruit zien!

We kijken ernaar uit jullie allen te zien.

Succes en tot zaterdag!