Onze foto's

Drive-through en Kookchallenge 2020

Uitslagen Kookchallenge

Zonder enige reserve mogen we concluderen dat de kwaliteit van alle inzendingen hoog was. Een flinke uitdaging voor de 7 leden van de menucommissie om op basis van foto’s en recepturen aan de hand van de criteria de beste inzendingen te selecteren.

Er waren twee prijzen te vergeven:
- Het gerecht met de beste opmaak in combinatie met het recept
- Het meest verassende en originele recept en smaakcombinatie

De jury heeft bij de beoordeling gelet op: kleur, opmaak, creativiteit, originaliteit, combinatie van ingrediënten, uitwerking van de textuur van de saus.

Een aantal inzendingen scoorde hoog voor beide prijzen. Uiteindelijk heeft de jury de navolgende 10 inzendingen (op alfabetische volgorde) de hoogste score toegekend. Het betreft de inzendingen van;
Ben van den Berg, Albert Groen, Meta Menkveld, Tom Spruit, Rob van der Steen, Sander Veldhuizen, Raymund Zinck en Willem Zwetsloot.

De jury was unaniem in haar oordeel om:

Meta Menkveld (links) de prijs toe te kennen in de categorie gerecht met de beste opmaak in combinatie met het recept. Elementen uit het oordeel van de jury: origineel, mooie kleurenopzet, smaakvol elegant, zeer overzichtelijk, uitstekend zelf te bereiden. Haar menu vind je hier..

 

 

 

 

 

Raymund Zinck (rechts) de prijs toe te kennen in de categorie meeste verassende en originele recept en smaakcombinatie. Elementen uit het oordeel van de jury: mooie en kleurrijke opmaak, uitdagend om te bereiden, hoge complexiteit, sterrenwaardig. Het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht vindt je in deze links. 

 

Beide winnaars kregen zondag 10 mei de prijs uitgereikt uit handen van een bestuurslid en een lid van de menucie. Namens ons allen, van harte gefeliciteerd!

Een eervolle vermelding krijgen de gerechten van Rob van der Steen en Ben van den Berg, zij zaten er heel dichtbij! Hun verrassende menu's / foto van gerecht staan ook op de website